HU | RO | EN
június 18, 2018, hétfő
Ma Arnold, Levente napja van
június 18, 2018, hétfő
Ma Arnold, Levente napja van
1 EUR = 4.6662 RON | 1 USD = 4.0240 RON | 100 HUF = 1.4454 RON
1 EUR = 4.6662 RON | 1 USD = 4.0240 RON | 100 HUF = 1.4454 RON

Képgaléria


Eseménynaptár

Hagymafesztivál, a mi közösségi ünnepünk

augusztus 20, 2017

Idén rendhagyó körülmények között zajlik a IX. Madéfalvi Nemzetközi Hagymafesztivál, hiszen építőteleppé alakult át a rendezvényünknek két helyszíne is.  Az iskola utáni foglalkoztatóközpont építése végett új helyet kap az esemény. A termékvásár, kultúr- és gyerekprogramok, valamint a gasztronómiai verseny helyszínéül a borvíz melletti focipálya szolgál. A felújítás alatt lévő kultúrotthonunk helyett pedig a Vándor Székely Panzió rendezvénysátra lesz az idei Hagymabál otthona. 
Ahhoz, hogy Hagymafesztiválunk minél inkább Madéfalva közösségi rendezvénye lehessen, jó lenne, ha minél többen bekapcsolódnának az esemény előkészítésébe, lebonyolításába. A polgármesteri hivatal munkatársai mellett, az előkészületekbe eddig bekapcsolódott a Rokolya Népi Énekegyüttes, hiszen két helyen is impozáns szalmabálákat díszítettek fel, amely hatalmas sikerrel hívja fel a településünkön áthaladók figyelmét közösségi rendezvényünkre. A Madéfalvi Dalkör és a Mereklye Néptáncegyüttes tagjai is jelezték, hogy szívesen részt vállalnak, segítenek az előkészületek során.
Így válik egy fesztivál Madéfalva élő hírnökévé, amely jelzi az ide látogatók számára, hogy egy összetartó, értékes közösség, aktív és tenniakaró lakói töltik meg élettel a településünket. 
Mivel idén más helyszínen zajlik a rendezvény, arra kérem falustársaimat, hogy minél többen próbáljanak bekapcsolódni a rendezvény előkészítésébe. Akik pedig résztvevőként jelennek meg az eseményen,  megértésüket kérjük, hiszen a már ismert körülmények ellenére is igyekszünk az új helyszínen színvonalas kulturális programokat biztosítani, amely szellemileg is hozzájárul közösségünk további fejlődéséhez. 

Csibi József
polgármester

Eseménynaptár

Időjárás

17.73 ℃

Mozaik - Madéfalva község lapja

Videógaléria


Facebook