HU | RO | EN
július 21, 2018, szombat
Ma Dániel, Daniella napja van
július 21, 2018, szombat
Ma Dániel, Daniella napja van
1 EUR = 4.6562 RON | 1 USD = 3.9954 RON | 100 HUF = 1.4298 RON
1 EUR = 4.6562 RON | 1 USD = 3.9954 RON | 100 HUF = 1.4298 RON

Képgaléria


Eseménynaptár

Idős Világnapi Ünnepség Madéfalván

október 09, 2017

„Az ember akkor öregszik meg, amikor mosolyog azon, amin valaha sírt, és nevet azon, amin valaha a fogát csikorgatta.”(Móra Ferenc)


Idén is különleges nap volt október második vasárnapja, hiszen a madéfalvi szép korúakat ünnepeltük.

A borús idő ellenére megtelt a Jézus Szíve templom, ahol nemcsak a plébános, a rokonok és barátok, hanem madéfalvi a Scola Gyermek kórus is köszöntötte a jelenlévőket.

A szentmise után átvonultunk a Közbirtokosság épületébe, hiszen a kultúrotthon jelenleg felújítás alatt áll. Ványolós András szervező, valamint Csibi József polgármester köszöntő beszéde után a Madéfalvi Dalkör előadása szórakoztatta a jelenlévőket, amit közös nótázás követett. Mindenki virágot, valamint Bartalus Zoltán plébános által felajánlott rózsafűzért kapott ajándékba, ami után következett az ízletes töltött káposzta elfogyasztása.

Úgy gondolom, hogy sikerült a közös ünneplés során egy tartalmas, meghitt és hangulatos napot megvalósítani nemcsak a madéfalvi idősek, hanem a szervezők számára is. Hiszem, hogy ezáltal egy kicsit jobban odafigyelünk egymásra, és ahogy a papbácsi is mondta, kinyitjuk a szomszéd kapuját, és meglátogatjuk gyakrabban egymást.

E jeles esemény megvalósulásához szükséges támogatást köszönjük a Hargita Megye Tanácsának, a madéfalvi Csompoly Közbirtokosságnak, valamint a Madéfalvi Egyháznak.

 

Bartos Angyalka

 

Eseménynaptár

Időjárás

16.82 ℃

Mozaik - Madéfalva község lapja

Videógaléria


Facebook